MUŞ / BULANIK - Demirkapı Ortaokulu

Demirkapı Ortaokulu

Adres
DEMİRKAPI KÖYÜ DEMİRKAPI KÜME EVLERİ DEMIRKAPI ILKOKUL ORTAOKUL BLOK NO 57 BULANIK / MUŞ
Vizyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş düşünme, yeni fikirlere açık, bilim ve teknoloji üretimine yatkın,demokratik ve laik davranışları benimsemiş bir Türk vatandaşı olarak tüm imkanları sağlamak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07.20 - 13.00
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
Var
Okul Servisi
Köy
Muş il merkezine 150, Bulanık ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.